top of page

Locatia

si dotarile gradintei/scolii

P-ța Regele Ferdinand I, nr. 13, Medias, jud. Sibiu

BAZA MATERIALĂ

 

•Locația: Școala și Grădinița Montessori sunt situate în zona centrală, usor accesibilă atât pentru cei care se deplasează cu mașina cât și pentru cei care călătoresc cu mijloacele de transport în comun.

•Sediul: Clădirea școlii/grădiniței a fost special renovată pentru a asigura condiții optime de desfășurare a procesului educativ. Grupul sanitar este adaptat vârstei școlare/preșcolare. Curtea este amenajată pentru desfășurarea activităților de joc/învățare în aer liber, furnizând ocazii pentru atingerea de noi nivele de responsabilitate și independență de către copii.

Grupa/Clasa: Mediul pregatit (sala de clasă/grupă) este proiectat astfel încât să ușureze la maxim învațarea , independența și explorarea de către fiecare copil. Sălile de grupă/clasă sunt spațioase și luminoase având mobilier și materiale reduse la scară pentru a se portivi dimensiunilor fizice ale corpului școlarilor/preșcolarilor.

Materialele Montessori: Materialele Montessori au fost special achiziționate pentru a corespunde nevoilor copiilor de diferite vârste. Copiii sunt liberi să folosească materialele Montessori ori de câte ori acestea le rețin interesul pentru a exersa în vederea înțelegerii și aprofundării cunoștințelor. 

grupa 2-3 ani

grupa 2-3 ani

grupa 3-6 ani

grupa 3-6 ani

clasa 6-12 ani

clasa 6-12 ani

sala de mese

sala de mese

holul școlii

holul școlii

casa scărilor

casa scărilor

casa scărilor

casa scărilor

toaleta fetelor

toaleta fetelor

toaleta baietilor

toaleta baietilor

toaleta

toaleta

bottom of page